Sarbatoresti prea devreme si pierzi!

Alex Cujavante loses the gold medal in The 2010 Roller Speed Skating World Championships (Guarne, Colombia). Alex has thrown a gold medal away in the last 10 meter of the Junior Men 10km race. Ohh, what has happened? Korean Sang Cheol Lee cannot believe his luck. What on earth was Cujavante thinking? What a silly way to lose a gold medal in a World Championship. Do not celebrate victory before crossing the finish line. Well… he is only 16; experience will teach him some good lessons!

Nu stiu ce se intampla, presupun ca nu toti oamenii gandesc sau reactoneaza la fel cand vine vorba de anticipare. Spre exemplu, luati acest caz: imaginile de mai jos sunt de la Campionatul Mondial de Patinaj. Tipul din frunte, stapan pe situatie, ridica bratele in semn de victorie in timp ce se apropie de linia de sosire. Si, cum bine anticipati (:D), ceva se intampla…

Faza cu sarbatoritul prea devreme am vazut-o si la ciclism in urma cu cativa ani:

Bonus – niste imagini in care se vede tot un fel de lupta pe ultimii metri insa care sunt un pic diferite. Cei doi protagonisti merita toata admiratia:

bullets

9 Comments

  1. Cipri – epuizare si sportul cu pricina se numeste mars, daca nu ma insel.

  2. @bullets: mars? 🙂 nu cred ca exista asemenea sport.
    Daca nu ma insel ii finalul la un ironman: 3.86k inot, 180k bicicleta si 42k fuga ( un maraton)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *