Reduceri de 50% la toate articolele de imbracaminte pe miniPRIX!

In ziua de 11 noiembrie, toate produsele din magazinul online miniPRIX au 50% reducere! Practic, faci cumparaturi de pe www.miniprix.ro doua ori mai ieftin decat intr-o zi obisnuita sau cumperi de doua ori mai multe produse cu aceeasi bani decat intr-o zi obisnuita. Cumpara de pe www.miniprix.ro cu 50% reducere in 11 noiembrie! Profita si tu de aceasta oferta!

Doar astazi! 😉 Asa ca grabiti-va!

Update: Datorita problemelor intampinate astazi, reducerea de 50 % la articolele de imbracaminte si accesorii ramane valabila si maine – 12.11.2010 – si se aplica in momentul facturarii.

bullets

12 Comments

  1. Si gata… le-a crapat serverul:

    Site-ul este intr-o scurta perioada de mentenanta.
    Ne cerem scuze pentru inconveniente, magazinul va reveni online in scurt timp.

  2. Se pare ca ceva s-a dat peste cap. Au murit soriceii din rotite. 🙂 De vina e fluxul de cumparaturi, presupun.

  3. e corec sa faci o promotie sa spui reducere la toate produsele si peste o ora sa nu mai fie la toate produsele decat partial??
    Trebuie sa fie ceva si pentru protejarea consumatorului,nu?
    E chiar bataie de joc,de ce noi cumparatorii trebuie sa suportam motivele lor de mentenanta??
    haideti cu totii sa facem sesizare la ANPC!!!!!!!!!

  4. hai ma da-o-n ma-sa,in 5 ore nu au fost in stare sa-l rezolve???trist,eu zic ca ai putea sa-i dai in judecata pt prejudicii de imagine.not joking!

  5. Suna foarte bine reducerea asta, insa eu am gasit o solutie mai buna ca sa puteti face economii. Aceasta solutie de reduceri si promotii se numeste WBC Discount Card, prin intermediul careia puteti beneficie de discounturi intre 4-50% la peste 250 de firme din Cluj si din Romania timp de un an, fara nici o restriectie. Va las aici un link spre site-ul lor, deoarece acolo gasiti mult mai multe detalii: [link-removed by administrator]

    Va doresc o zi buna, si spor la cumparaturi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *