Cadouri de Craciun de la Cadouri Funny

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2009/12/cadouri-de-craciun.jpg

Cu aproximativ zece zile in urma, soarele batea deasupra Romaniei de ziceai ca suntem in toiul verii insa uite ca lucrurile tind sa reintre incet-incet pe fagasul normal. Caldura a disparut, am dat drumul la centrala, dimineata in drum spre munca sau scoala ne cam ingheata obrajii si sarbatorile de iarna bat la usa, miercuri e deja 1 Decembrie. Deci? Vine iarnaaaaaaa! Si o data cu ea Mos Nicolae, Mos Craciun, Anul Nou, ocazii pentru fiecare dintre noi de a ne arata afectiunea si apreciarea noastra pentru familie, prieteni, pentru colegii de servici sau chiar partenerii de afaceri.

Ca in fiecare an, magazinul online www. Cadouri-Funny.EU – sponsor al acestui blog – vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de articole de sezon. V-ati prins, urmeaza sa va prezint oferta lor din aceasta luna si anume:  Cadouri de Craciun.

Inainte de toate, un lucru foarte important am sa va anunt: intre 15 noiembrie – 15 decembrie pentru toti fanii de pe FACEBOOK si urmaritorii de pe TWITTER, magazinul online ofera urmatoarele reduceri:

  • 10% pentru comenzi intre 100 – 300 lei
  • 15%  pentru comenzi intre 300 – 500 lei
  • 20% pentru comenzi intre 500 – 1000 lei

Oferta nu se poate cumula cu nici un produs de tip VOUCHER pus la vanzare.
In casuta “Mentiuni Speciale”, la finalizarea comenzii, notati numele cu care sunteti fan pe Facebook sau cu care ne urmariti pe Twitter, astfel vi se va aplica reducerea la facturare.

Iata o parte din cadourile de craciun puse la dispozitie mosului :

Dar oare ce le-ar placea parintilor sa primeasca in Ajun de Craciun? Fratilor? Copilasilor? Dar iubitului/iubitei?
Oricare ar fi cadoul pe care intentionati sa il oferiti, asigurati-va ca va fi unul dragut si potrivit! Alegerea unui cadou a fost, este si va fi un lucru dificil pentru majoritatea persoanelor, de aceea venim si de data aceasta in ajutorul dumneavoastra cu cateva idei de unde sa va puteti insipira!

Parintilor le puteti oferi un Set elegant pentru servit vinul, Sah cu 32 de pahare, diferite ornamente pentru pom. Iubitului/Iubitei ii puteti oferi o cutie muzicala “Love Song” cu un clips pentru fotografie, set de lumanari “Santa” sau set de intrumente pentru scris “Valentine” care consta in 2 pixuri cu clips in forma de inima atasate unul langa celalalt.

Cei mici vor fi incantati de cadouri precum: Set de lumanari “Snowman”, Sapun cu chipul mosului imprimat pe el, Pusculita cu desen de Craciun, Jucarii “Happy together”.

Speram ca v-am fost de ajutor in alegerea unui cadou pentru cei dragi si, nu uitati : nu daruiti doar pentru a va achita de o “obligatie”, daruiti din suflet si atunci cadoul va ajunge exact la suflet!

Restul ofertei o gasiti aici.

bullets

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *