Help needed! Sfat achizitie televizor LED TV / LCD TV

Am decis sa imi cumpar un nou televizor insa inainte de a da banii pe vreo prostie ca dupa aia sa regret, vreau sa ascult si alte pareri de la cei care inteleg mai bine acest tip de piata, v-as fi recunoscator daca mi-ati da o parere din experienta avuta pana acum. La ce sa fiu atent cand vreau sa fac o astfel de achizitie? Conteaza marca? Din cate am inteles, LG si Samsung sunt cele mai bune marci pe acest segment de piata. Gresesc? 🙂

Cateva caracteristici:

– buget maxim ~ 1000 euro

– diagonala – 100 cm – 110 cm

– Full HD

– DVB-T, DVB-C

– alte chitibusuri folositoare (sau nu?)

– decodare audio  DTS

Va multumesc si va astept cu idei, pareri, experiente, review-uri, linkuri.

Update: Am inteles ca unele modele vin si cu un player incorporat astfel incat pot reda contentul oricarui USb Stick & hard extern. Acum intrebare: merita sa dau bani pe tehnologia asta sau mai bine imi iau separat un video player HD? Am pus de mult ochii pe un Media Player Western Digital HD TV LIVE HD Streaming , Full HD 1080p – unul dintre cele mai laudate playere de pe piata. Deasemenea, Media player Egreat EG-R6B, FullHD – merita luat in calcul.

Alta intrebare: Prin ce se diferentiata tehnologia LED de LCD? Am vazut ca primele sunt foarte subtiri insa alte avantaje care ar fi?

Pana acum am gasit doua modele interesante: Televizor LCD Samsung LE40C750 si Televizor LCD LG 42LD465. Ce-mi puteti spune despre ele?

bullets

61 Comments

  1. iti dau un sfat in legatura cu media playerul.
    nu da bani in plus pe un tv cu mediaplayer inclus. o sa ai probleme cu 50% din fisierele pe care o sa vrei sa la redai. mai bine unul stand alone ( marca cunoscuta: WD, asus o!play si mai nou am vazut sony). si la astea nu te arunca la variantele cu streaming wireless ca nu o sa mearga fluent decat mp3, avi si ceva dvd. eu am un asus o!play legat prin lan de computer si la unele filme 1080p (mkv)tot trebuie mut HDD extern direct la player prin USB ca sa le duca. fisire bluray rip in nici un caz prin retea.

  2. Cristis, mersi mult pentru sfat, mi-ai intarit convingerea. Asa am sa fac. 😉 Mersi inca o data.

  3. La mine a mers sa rulez orice tip de fisire cu playerul din TV-ului, o singura problema am avut la un film , nu mai stiu exact ce format era dar avea vreo 25 de GB si ala nu prea mi l-a dus cum trebuie de pe hdd-ul extern.

  4. Poate este tardiv … dar din experienta – Plasma Panasonic Viera – excelent raport pret calitate, geam sticla protector … nu hotarat pixeli, Panasonic for Life …

  5. vreu sa stiu daca pot conecta tv samsung 32c5000 la internet prin router si cablu lan?

  6. baietii ce ziceti voi dativa cu parerea despre un tv lcd samsung32D550 si un tv LG LED 32LV3550 pe mine ma intereseaza imagine si sunet bun acum la filme pe net nu am obiceiul sa urmaresc poate asa un dvd sau de pe stik
    ms

  7. sunt posesor al unui nou tv Led de la samsung model UE 46f6400 si tot ce pot sa spun este cca are niste culori foarte urate si distorsionate si care nu reflecta deloc realitatea.mentionez ca am avut un lg le 32 3300 inainte si se vedea de 1000 de ori mai frumos si avea culori frumoase si naturale.Pot doar sa spun ca la acest Samsung de 900 de euro nici cu reglare nu pot sa l fac sa se vada mai bine.cred ca l voi returna la flanco in schimbul altui tv dar cu aceasta dezamăgire nu stiu de care as putea sa ma ating.m am gandit la un Sony fiindca banii nu i mai pot recupera dar va spun ca si cei din magazin habar nu au.sau…cu stima.

  8. Hmmm, ciudat, poate exista o problema exact cu acest televizor. Eu pana acum am avut experienta cu mai multe modele ( mai multe generatii de TV-uri) si niciodata nu am vazut la ele ceva dezamagitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *