Romanii au talent….


Norske Talenter 2011 – Audition 2 – Bogdan 32 from Romania – Pianist/Composer

The best one from audition 2 in Oslo. This is mostly in English. Upped by: Freddy Kristiansen aka Sebkrist from Arendal. Enjoy! 🙂

…dar România nu e interesata de talentul lor (mama, ce dramatic suna aceste cuvinte! :D).

De Bogdan Alin Ota nu a auzit nimeni, asta pana zilele trecute cand a aparut in emisiunea norvegiana Norske Talenter (Norvegia’s Got Talent). Omul nostru lucreaza prin straini la o firma unde cara de nebun copiatoare iar in timpul liber compune muzica si canta la pian.

Va invit sa-i urmarim impreuna prestatia, sa-mi ziceti ce parere aveti:



[thx to Jorj ]

bullets

19 Comments

  1. Din cate am înțeles Bogdan este Botoșănean, fiu al unui medic din oraș, a urmat Liceul De Arta Botoșani apoi a devenit proprietarul unui local in Iași (cârciuma) . Pentru un trai decent și o viata mai buna , a ales Norvegia prestând servicii de tot felul (salahor , handyman , cărăuș) sau cum vreți voi sa le ziceți.
    Toată stima pentru el si felicitări pentru rezultatele obținute la Norske Talenter!
    Bafta multa ! Îți ținem pumnii!

  2. Fulgerica multumim ca l-ai pescuit pe baiatul asta ! E foarte tare! M-as bucura sa aud ca ajunge in finala sau chiar castigator! Ar fi inca un exemplu tipic in care Romania da cu sutul unora gen Bogdan. Ramanem in atingere!

  3. Bogdan este foarte bun. Sper ca acest concurs sa-i dea o sansa sa renunte la acel job si sa se concentreze pe muzica

  4. asa suntem noi ca natie (spurcata), nu suntem capabili sa ne pastram talentele, geniile, vezi: Brancusi, Eliade, Cioran si multi alti.
    pe noi ne …. grija de capra vecinului si cum sa reusim sa mai facem o smecherie.
    bravo lui si sper sa reuseasca sa uite ca e roman.

  5. “they saw me, but it was not very interesting”…oare unde se uita Romania atunci?
    felicitari, Bogdan! si daca Romania nu te vede, acum te sustin si romanii… macar atat mai putem face.

  6. Cred ca exagerati putin. Este fara indoiala extrem de talentat insa pana sa-l catalogam drept un geniu este cale lunga. Nu cred ca a fost expulzat din Romania iar alegerea a fost a lui. Nu este singurul sau ultimul care pleaca din Romania pentru un trai mai bun. Daca ramanea in tara avea ocazia sa-si expuna talentul la emisiunea din Romania.

    P.S. Sunt convins ca daca te duci la conservator si alegi 10 pianisti in an terminal cel putin 5 dintre ei canta la fel de bine ca “geniul” nostru.

  7. @melnicof – ma refeream la Brancusi, Eliade, Cioran.
    daca ai fi citit ce a scris @jorj ai fi aflat ca nu o ducea deloc rau in romania, insa la noi este acceptata mai mult mediocritatea, el a ales alceva, nu sa fie jurizat de o “gaina”; asa cum isi face referire la persoana dansei; preamediocra primadona a romaniei andra.
    nu sunt prea convins ca cei 5 sunt capabili sa-si compuna singuri partiturile.

  8. si apoi vin intrebarile :
    – ce mai cautam aici in romania (da , cu r mic)
    -ce mai asteptam de la tara asta de kkt ?

  9. @melnicof – nu zice nimeni ca a fost expulzat! Dar el insusi zice ca cei de aici nu au fost impresionati de el. noua de trebuie manelisti si p**** blonde care sa dea din c** la teveu; alea is talentele, nu de-alde bogdani de-astia; cu eshtia nu iese banu’!
    Si daca-si expunea talentul la noi – rezultatul era fix zero; dupa Romanii au Talent – tot nu era destul de bun, ca nu se vinde… si tot in Norvegia ajungea sa faca muzica.
    Relativ la P.S.-ul tau – tocmai aici e farmecul: aia 5 ai tai sint 5 din 10 DIN AN TERMINAL de la conservator; bogdanel are, din cite inteleg – un liceu de arta ca studii. No ia gindeste-te tu cam cum ar cinta EL in anul terminal la conservator… Le-ar cam da cu flit alora 10, nu crezi?
    Cit despre ceea ce cinta – eu zic ca daca ii aranjeaza cineva o intilnire cu Andrew Lloyd Weber – s-a terminat definitiv cu mutatul de copiatoare 😀

  10. “romanii m-au vazut, dar nu au fost interesati”… asta spune totul. probabil ca daca vei cauta la conservator, vei gasi multi care cinta mai bine ca el, dar el si-a compus muzica, ceea ce nu stiu citi de la conservator ar putea sa o faca.
    in plus, omul a spus ca are un prieten, patronul lui, care l-a si sfatuit sa se prezinte la concurs. asta spune multe…

  11. incredibil…. mi-au dat lacrimile….e superb!!!! mult succes

  12. Felicitari acestui fost roman.

    Sper ca nu se supara nimeni daca pun acest link aici. Are legatura cu subiectul:

    [removed]

  13. waw..da’..e kiar bun bogdan a nostru..bun “pescuitu’ ”
    10x :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *