Concurs: Castiga o invitatie dubla la concertul Armin Van Buuren de la Sala Polivalenta

Sâmbătă, 15 octombrie 2011, de la ora 22:00, Armin van Buuren mixează la Sala Polivalentă din Bucureşti,  intr-un eveniment prezentat de Burn Studios.

Armin van Buuren, DJ-ul numarul 1 în lume conform tuturor clasamentelor de specialitate, aduce la Bucureşti o re-editare a albumui “Mirrage”: ”Mirrage – The Remixes”. La pupitru vor mai urca olandezii Sunnery James & Ryan Marciano şi duo-ul autohton Snatt & Vix.

fulgerica.com  impreuna cu Burn Studios te invita sa castigi o invitatie dubla la concertul Armin Van Buuren ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti in aceasta sambata.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai un like la pagina de Facebook a blogului si sa  lasi un comentariu la acest post in care sa precizezi de ce vrei invitatia, cu alte cuvine sa ne convingi ca iti doresti sa ajungi la acest concert.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti (prin intermediul random.org) . Revin imediat cu durata desfasurarii. Aveti timp sa participati pana maine la ora 10:00 a.m., ora la care am sa anunt si castigatorul

Succes. 😉

bullets

11 Comments

  1. As vrea sa merg sincer pt ca e unul dintre cei mai buni DJ ai momentului, si este unul dintre artistii pe care chiar as vrea sa-l aud/vad.De asemenea e unul dintre putinii care a revolutionat muzica si intradevar stie ceea ce face!:)

  2. As dori sa castig o invitatie pentru ca imi place nespus de mult Armin van Buuren. Este unul dintre idoli mei. Multumesc

  3. Imi doresc extrem de mult sa ajung la acest eveniment, ii urmaresc de prea mult timp ascensiunea si a sosit ocazia perfecta sa-l vad, in sfarsit, live cu certitudinea ca nu voi pierde conexiunea la net. Trance music to save my soul! Merci anticipat! 😀

  4. As vrea super super mult sa merg, sunt sigura ca ma voi distra pe cinste si ma voi simti minunat!!! imi plac foarte mult melodiile lui si sunt sigura ca live se vor auzi de o mie de ori mai tare!

  5. as vrea sa merg pt ca am obosit muncind si merit o pauza , o pauza alaturi de unul din cei mai buni dj ai momentului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *