Femeia la volan (29) – astazi invatam cum sa NU efectuam o depasire

Pe Dealul Negru o proasta la volan pune viata in pericol la mai multi soferi.

Sincer, uitandu-ma la imaginile de mai jos, m-a luat un pic cu tremurici. Eu sunt de parere ca decat sa fac o manevra periculoasa atunci mai bine stau cuminte pe locul meu, ma opresc la un popas, fumez o tigara, beau un pic de apa si doar apoi pornesc mai departe. Ce rezolv prin asta? Pai in primul rand ma odihnesc si relaxez un pic iar in al doilea rand masina din fata mea dispare (pentru o vreme). Mai bine asa decat (vezi minutul 0:25) ….

Update: eu nu garantez ca la volan se afla o femeie insa asa sugereaza cel care a filmat materialul.

[via numaistiucine]

bullets

12 Comments

  1. Adevarul e ca la examenul de conducere nu te invata nimeni cum sa depasesti un camion care merge mai rapid decat tine. 🙂 totul tine de creier.

  2. Sa va zic eu cum este.Nu este vina soferului din peugeot.Femeie sau barbat ce o fi.Este vina celui cu tirul.am patit si eu aceeasi treaba…nu m`a lasat sa il depasesc.A accelerat si efectiv a trebuit sa il agat putin ca sa nu ma izbesc de masina din fata.Plus ca…am lucrat si sofer de tir.Acum din filmulet nu se vede…dar daca mai ai alt tir in fata si se baga masina mica intre ele…e naspa.Si ca sfat de viitor pt soferi..nu va bagati intre tiruri..ca nu sti cum poate face ala din fata explozie…si ala din spate nu are timp sa franeze..si va faceti sandwich 😀

  3. Se vede clar cum pune ala cu tiru frana…si apoi accelereaza si nu il/o lasa sa se bage….:D

  4. Uneori si soferii astia de camion/tir sunt nesimtiti si nu dau doi bani pe astai cu maisni mici.

  5. Pacat ca multi care comenteaza nu au nici o treaba cu condusul masinilor. Soferul din Peugeout, fie el femeie sau barbat a fost de vina, nu cel din autocamion. Iar pentru cei ce spun ca nu l-a lasat sa depaseasca, mai ganditi-va odata, soferul autocamionului a pus frana tocmai ca IDIOTUL din autoturism sa poata depasi, pentru ca se lansa in depasiri fara rezerve de putere sau cu prea putina viteza, ceea ce nu se face…dar deh, ce stiu eu… sau poate ca detin categ A-B-C si C+E din 2004, si stiu una alta…PACE!

  6. Nu e de vina cel cu tirul.. nu sa asigurat bine. Cel cu tirul a pus frana. Deci multi au carnet si nu stiu sa conduca.

  7. Fix asa o faza am patit si eu o data :)) cu unu’ din galati, saracu mai avea un pic si iesea de pe sosea. Si plus de asta, depasirile nu se fac din a5-a la 2000 RPM.

  8. Dragilor…nota 10 pt tir..de ce? pt ca a actionat perfect…adica…in momentul cand autoturismul Peugeot a inceput manevra de depasire cel din tir avind vizibilitate maxima si-a dat seama ca e ceva gresit si a semnalizat stanga(semn binecunoscut de soferi care anunta ca nu e ok o depasire)a franat usor tocmai ca IDIOTUL din autoturism sa poata depasi, pentru ca se lansa in depasiri fara rezerve de putere sau cu prea putina viteza(am citat din mihai 😛 ) bineinteles vazand ca autoturismul mic nu e decis in ce sa faca a accelerat pt a-i permite sa intre mai repede in spatele lui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *