Concurs: Castiga trei tablouri Canvas

Concurs Castiga trei tablouri Canvas

„Pastreaza vii amintirile de la cel mai frumos eveniment din viata ta intr-un mod inedit! Creeaza un tablou personalizat sau alege din catalogul www.canvex.ro ceea ce te reprezinta! Tablourile Canvex sunt realizate prin imprimarea unei imagini pe o panza de pictura din bumbac 100%, care este intinsa apoi pe o rama din lemn tratat.
Odata intrat in lumea Canvex, va veti lasa fascinat de cea mai variata combinatie de culori si imagini. De la imagini abstracte si pana la cele mai frumoase peisaje, Canvex va incanta cu o colectie de tablouri atent selectionate si cu o calitate ireprosabila a executiei.

Indiferent daca vreti sa dati putina culoare biroului dumneavoastra sau daca vreti sa transformati amintirile dragi in opere de arta, Canvex va ajuta sa va personalizati tablourile cu imaginile dorite. Puteti alege o imagine deja existenta in galeria de tablouri puse la dispozitie in catalogul de pe site sau puteti sa ne trimiteti o poza favorita pe care noi sa o transformam intr-o capodopera.

Fulgerica.com si Canvex.ro va invita la concurs. Punem in joc pentru cititorii blogului fulgerica.com premii pe masura asteptarilor:

      Premiul I : Tablou Canvas Hawaiian Sunset

      Premiul II: Tablou Canvas Traditional Venice

      Premiul III: Tablou Canvas Dolphin in Sunset

Pentru a putea castiga unul din premiile de mai sus, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa:

–          Sa dati like paginilor de Facebook:  Canvex si Fulgerica.com;

–          Sa distribuiti pe pagina voastra de Facebook link-ul unui tablou ce va este pe plac din categoriile site-ului www.canvex.ro;

–          Sa distribuiti link-ul concursului pe pagina voastra de Facebook;

–          Sa scrieti un comentariu la acest post in care sa lasati link-ul paginii voastre de Facebook unde ati distribuit cerintele de mai sus.

Revendicare si primire premii: Castigatorii, extrasi prin tragere la sorti in data de 02.07.2013, vor fi contactati pe adresa de e-mail  furnizata  in comentariul de participare la concurs. Daca un castigator are date de contact eronate şi nu poate fi contactat în termen de 3 zile, se reia procedura de tragere la sorti pana la identificarea unui castigator valid.

Multa bafta !

Perioada concursului : 01.06.2013 – 01.07.2013

bullets

24 Comments

  1. Au devenit o moda tablourile astea Canavas sunt foare faine si ieftine, cred ca o sa-mi iau si eu in camera 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *