Tu cum iti ventilezi baia?

Deseori m-am intrebam cum fac alte persoane pentru a scapa de mirosurile neplacute din baie, mai ales cand vin de pe conducta blocului (sau de sobolani). Este ceva tipic acestui tip de locuinta sa “preia” mirosurile de tot felul de la etajele inferioare. Ca sa numai punem la socoteala inconvenienta unei bai mici in care se favorizeaza umezeala. De fiecare data cand fac un dus, baia se umple de condens, iar apoi mici picaturi incep sa cada din tavan. Desi curat mereu, periodic gasesc mucegai la colturile peretilor.

Am incercat aproape orice optiune disponibila pe piata pentru a scapa de inconvenient, insa fara succes. Dar pe un forum am gasit un altfel de solutie care deseori este implementata in baile publice sau la hoteluri: ventilatoare de perete care scot in exterior aerul umed sau mirosurile neplacute. Aceasta idee mi-a suras si am inceput sa caut astfel de dispozitive. Site-ul la care am apelat se numeste julienexpert.ro, un magazin online ce ofera o gama de ventilatoare casnice si industriale, dar si produse si accesorii de iluminat si electrice. Am cautat in gama de aparate de ventilatie casnice un produs care sa aduca mai mult aer,  dar care sa fie independent, sa poate fi programat cu timer si sa porneasca pe senzor.

De aceea, am ales modelul de ventilator baie VENTS Ventilator diam 125mm, cu timer si senzor de prezenta. Chiar daca a fost unul dintre modelele mai scumpe, tin sa spun ca a meritat fiecare banut. Acest ventilator are urmatoarele caracteristici tehnice: prezinta optiunea de intrerupator cu fir, jaluzele automate, senzor si umiditate. Se poate monta pe perete cu multa usurinta, atat timp cat peretele are iesire spre exterior. Se alimenteaza la o tensiune 220 – 240V, iar nivelul de zgomot nu depaseste 39 dB. Greutatea acestui dispozitiv este de 1,02 kg, iar garantia oferita de magazin este pe o perioda de 5 ani. Ventilatorul axial de perete se monteaza destul de usor, pentru cei indemanatici, montajul va fi cu siguranta o joaca. Aceste sisteme de ventilatie baie sunt utile, mai ales in bucatarie si baie unde se aduna cel mai mult condens. Ce face acest ventilator?

Ventilatorul axial de perete este o inventie foarte simpla, deoarece preia aerul neplacut dintr-o incapere si il scoate in exterior. In cazul ventilatoarelor industriale un filtru special purifica aerul.

Cat de folositor este ventilatorul in baie?

Inca de cand l-am montat, s-a dovedit foarte util, deaorece am simtit imediat o schimbare in aer. Ventilatorul pe care l-am cumaprat m-a multumit atat de mult, incat am decis ca pe viitor am sa mai montez unul si in bucatarie, pentru a reduce aburul atunci cand se gateste.

Recomand magazinul online Julienexpert, deoarece detine sisteme de ventilatie profesionale la preturi foarte bune. Este unul dintre cele mai vechi magazine in domeniu, iar misiunea sa este ca de fiecare data sa ofera clientilor produse de exceptie, la preturi foarte bune!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *