Restaurant Delta Dunarii sau ospat pe o insula misterioasa

Am auzit multi oameni spunand ca doresc sa se refugieze pe o insula, sa fie singuri acolo, cu cei dragi, cu gandurile lor si cu cartile preferate. Tocmai de aceea, una dintre intrebarile frecvente la care oamenii sunt pusi sa raspunda este: „Daca ar fi sa pleci pe o insula departe, ce ai lua cu tine?”

Apele potolesc sufletul si elibereaza mintea de atatea ingrijorari.

De la aparitia virusului, oamenii au motive de ingrijorare: vaccinul nu a fost descoperit, viata decurge cu un set complet de restrictii, nimeni nu stie clar ce se va contura in viitor. Tocmai de aceea trebuie sa traim intes fiecare moment si sa ne bucuram impreuna cu ai nostri. Cand eram copil, mergeam cu familia sa mancam pe malul unei ape curgatoare si acela era un prilej de mare sarbatoare. Apa rece o foloseam ca pe un frigider, fiindca intr-o groapa bine amenajata plina cu apa puneam sticlele cu suc. Dupa ce ne ospatam faceam baie, apoi ieseam la soare pe nisipul fin. Soarele isi strecura razele sale printre crengile de anin si de salcie si totul era atat de frumos! Pestii saltau zglobii prin apa, maci, albastrele si margarete cresteau din loc in loc printre pietris, fluturi colorati ne fascinau privirile.

Acolo, pe malul apei timpul se suspenda. Ne doream sa nu se faca seara si sa nu fim nevoiti sa ne intoarcem acasa, mai ales ca faceam si un foc si dansul flacarilor ne magnetiza privirea. Iata de ce ador restaurantele pe malul apei. Sa te ospatezi si sa auzi glasul Dunarii venind de departe este un privilegiu. Pe pamant romanesc fluviul canta si el doina noastra cea romaneasca.

Cel mai bun restaurant Delta Dunarii se afla la hotelul de cinci stele de pe insula, la Newlebadaresort.com. fiind si el un restaurant de cinci stele.

Calatorule, daca te afli pe acest taram fermecat, adica in delta si nu te-ai cazat in acest paradis, vino cel putin sa iei masa de pranz sau cina la acest restaurant, fiindca:

  • ospatari politicosi si profesionisti iti stau la dispozitie.

In mod sigur ai inteles ce spun, daca te-ai tot plimbat prin lume si poti face comparatie intre restaurante. Una este sa uite ospatarul sa iti aduca mancarea dupa 2-3 ore de asteptare si alta este sa stea undeva in penumbra, sa iti urmareasca privirile si cand doresti un suc, o bere, un pahar de vin bun sau o cafea sa se prezinte la masa. Chelnerii sunt de nota 10 aici, fiindca in drumurile mele prin tara si in afara ei, am intalnit fel si fel de oameni. Unii vin atat de imbufnati la masa si ti se adreseaza pe un ton rastit, incat iti sta mancarea in gat. Altii zambesc frumos, alb-stralucitor, vin sa iti ia comanda, dar uita sa mai aduca mancarea. La restaurantul emblematic din Delta Dunarii timpul de asteptare este scurt, iar minutele de asteptare merita pe deplin.

Restaurantul de la Newlebadaresort este emblema celei mai bune mancari care se poate servi in Delta Dunarii, a ospitalitatii si a curateniei din sala de mese si din bucatarie.

  •  meniu variat.

Trebuie sa va spun ca am venit in delta cu inima putin stransa, fiindca nu imi place nici mirosul de peste, iar sa mananc peste ar fi deja prea mult pentru mine. Stiam cat de frumos este aici si mi-am asumat cateva zile de post negru, numai sa vizitez cel mai tanar pamant al tarii. Am descoperit insa la acest restaurant ca este o prejudecata sa consideri ca langa Dunare oamenii mananca numai si numai peste! Am avut de unde alege si au avut si comesenii mei care erau vegetarieni. Toata lumea, incepand cu iubitorii de peste, pana la cei mai mofturosi clienti gasesc ceva pe gustul lor.

  • mancare buna si portii generoase.

Aici mancarea este de calitate excelenta si portiile sunt atat de mari, incat te saturi si mai ramane in farfurie. Gazdele au grija maxima de cei pe care ii au la masa.

  • preturile sunt acceptabile raportate la calitatea hranei, la modul in care este servita si la marimea portiilor.
  • bauturile sunt de calitate premium, fie ca discutam de cele racoritoare, fie de vin sau bere sau bauturi alcoolice, fiindca in concediu, omul mai bea un paharel sa se simta bine.
  • aici poti servi un desert care iti imbata simturile. Am vazut restaurante deficitare la acest capitol si familiile cu copii stiu cat este de greu sa doreasca micutul o prajitura, o inghetata sau o salata de fructe si sa nu fie in meniu.
  • cafea de calitate excelenta.

Ma intereseaza acest aspect, fiindca sunt o mare consumatoare de cafea. Atat la micul dejun, cat si la orice moment al zilei, aici se seveste o cafea de calitate premium, aromata si tare, care iti ofera energia necesara.

  • farfuriile stralucesc de curatenie, in sala de mese nu este un fir de praf sau un rest de mancare.

Nu are cum sa nu iti placa aici, fiindca te simti al locului si esti tratat regeste. Daca doresti ca rasfatul sa fie deplin, trebuie sa soliciti si cazare aici, fiindca vei primi o camera spatioasa, curata, de la ferestrele careia privelistile sunt de vis. In baie intri cu drag, cosmeticele au grija de pielea ta,iar prosoapele asorb apa de pe corpul tau ca o mangaiere.

Descopera aceasta lume de vis si nu vei regreta, fiindca vei gasi aici tot ce iti trebuie: liniste, frumusete, aer curat, un pat in care te simti confortabil si mancare excelenta!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *