Intrebari despre acupunctura si raspunsuri adevarate

Sa detii o farmacie inseamna o afacere banoasa. De cand cu virusul amenintator, oamenii isi fac provizii de masti, de manusi de unica folosinta, de medicamentele pe care trebuie sa le aiba oricine in casa.

Din pacate, tot mai multi dintre noi suntem dependenti de medicamente si nu cautam metode alternative de vindecare. Pastilele ne alina durerile, ne scad febra, ne regleaza temperatura corpului si imbunatesc functionarea unor  organe, dar se stie ca distrug stomacul si ficatul, multe dintre ele afectand si inima.

Tratamentele sunt sabii cu doua taisuri, de ceea trebuie sa apelam la terapiile naturiste care sunt mult mai usor de suportat de catre organism.

Ce terapii alternative pot fi utilizate cu succes pentru mentinerea sanatatii si pentru redobandirea ei dupa boli sau traume?

  1. Ceaiuri si bai cu plante medicinale care contin multe substante benefice organismului.

Sunt plante care combat insomniile, scad febra, pot opri hemoragiile si cresc posta de mancare. Sunt plante care alina durerile, daca sunt asezate pe rana sau pe locul inflamat. Pacat ca nu luam o carte cu plante medicinale si nu le adunam la timp, sa le avem in casa!

  1. Exista scheme care arata locuri din talpa care corespund zonelor si organelor corpului si daca sunt masate cu pricepere, se obtine rezultatul dorit.
  2. Daca doriti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre acupunctura le gasiti pe site-ul AcupuncturaBucuresti.ro, locul in care puteti sa faceti si rezervari pentru o sedinta de acupunctura. Iata lista intrebarilor pe care le-am adresat specialistilor si raspunsurilor pe care mi le-au oferit cu promptitudine:
  • O persoana perfect sanatoasa poate solicita sedinte de acupunctura?

Evident ca da, fiindca aceasta terapie actioneaza preventiv, tinand departe multe boli si disfunctii ale organismului.

  • Acupunctura exclude interventiile medicinei moderne?

Aceasta terapie nu poate inlocui interventiile chirurigicale sau alte tratamente si interventii, dar le poate dubla efectul. Acest tip de tratament este un ajutor de nadejde care grabeste vindecarea.

  • Daca oamenii pot face alergii la diferite substante continute de medicamente, acupunctura face rau vreunei persoane?

Acupunctura nu are efecte nocive asupra organismului uman, de aceea trebuie incercata.

  • Aceasta terapie este dureroasa?

Nu doare mai mult decat ciupiturile tantarilor.

  • Prin intermediul acupuncturii se pot transmite boli?

Exclus, fiindca acele sunt sterilizate dupa fiecare tratament.

Clinica de acupunctura prezentata mai sus este recomandata de:

  1. Cei mai buni doctori din tara care isi desfasoara activitatea aici. Medicii au si pregatire profesionala si experienta.
  2. Mii de clienti multumiti in portofoliu.
  3. Cabinete curate, dotate modern.
  4. Lista lunga a afectiunilor care pot fi tratate cu aceasta terapie relativ simpla: migrene si dureri musculare, insomnie, obezitate, probleme in circulatia sangelui si respiratie, menstruatie dureroasa, abundenta sau neregulata, depresii, afectiuni psihice, tulburari produse de menopauza/andropauza.
  5. Programul lung de lucru al specialistilor asigura clientii ca nu se vor intalni cu alti pacienti si ca nu au motive sa se teama ca se pot infecta cu COVID. In plus, in clinica se pastreaza toate normele prin care se asigura protectia pacientilor. Se pot face programari in fiecare zi lucratoare de la ora 9 la 20.
  1. Programarile rapide, online, fara sa necesite deplasarea de la domiciliu la clinica. In momentul in care o persoana pleaca de acasa, se duce sa beneficieze de sedinta de acupunctura.
  2. Preturile accesibile.
  3. Mai intai se face o consultatie amanuntita si apoi se trece la sedinta de acupunctura, cum este logic, sa se stie exact ce zone sa fie vizate. Consultatia initiala costa 150 de lei, o sedinta de acupunctura 60 de lei, iar pachetul complet de 10 sedinte este mult mai avantajos, fiindca pentru el se achita suma de 550 de lei.
  4. Prezenta clinicii in presa scrisa, online si audio-vizuala. Specialistii de la aceasta clinica au fost invitati de onoare in studiourile unor posturi renumite de televiziune, s-au scris multe articole pe tema realizarilor acestei clinici si au fost invitati si pacienti care s-au vindecat sau au simtit o ameliorare a bolii de care sufereau, in urma tratamentelor.

Inregistrari din aceste emisiuni sunt postate pe site-ul clinicii, dar oamenii pot face cercetari pe cont propriu sa isi dea seama cat de bune sunt aceste sedinte.Un studiu recent efectuat de oamenii de stiinta din China a descoperit ca acupunctura intinereste pacientii care isi rezerva regulat acest tratament cu pana la 10 ani, fiindca este stimulata circulatia sangelui si eliminarea toxinelor din organism.

Programarile pot fi facute si de catre oamenii mai in varsta, care nu detin competente complete de utilizare a computerului. Prima conditie este detinerea unui dispozitiv conectat la internet si efectuarea unei vizite pe site. Etapa urmatoare este aleasa in functie de modalitatea de comunicare agreata de client. Acesta poate suna la Clinica Acupunctura Bucuresti, formand numarul de telefon  0731.322.470 sau poate completa formularul online disponibil pe site. Exista si urmatoarea adresa de e-mail pentru cei care doresc sa scrie un mesaj: office@clinicaqi.ro.

Nu mai sta pe ganduri si nu lasa durerile sa se intensifice si boala sa se agraveze! Actioneaza din timp si lasa specialistii sa te ajute, oferindu-ti un tratament in completarea celui clasic sau oferindu-ti o alternativa naturista medicamentelor.

Acupunctura reprezinta un mare castig al omenirii si vine din vechime, din timpurile in care nu existau operatii, analgezice si multe alte forme de terapie. Ea a salvat multe vieti si o poate salva sau imbunatati si pe a ta. Te afli la un click distanta de o stare generala de bine, de aceea nu ezita sa faci pasul decisiv!

bullets

One Comment

  1. Foarte interesant faptul ca daca apelezi la aceastea metoda de tratament, iti poate intineri corpul datorita imbunatatirii circulatiei sangelui, multumesc pentru informatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *