Serviciile de web hosting sunt indispensabile pentru orice business! Afla de ce!

Detii un site, dar parca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale? Mareste-i productivitatea si calitatea prin servicii de web hosting mulate pe nevoile si cerintele sale. In ultimii ani, serviciile de gazduire s-au dezvoltat continuu. Serverele sunt mai performante, tehnologiile folosite sunt de ultima generatie, astfel ca oricine poate gasi un abonament care sa i se potriveasca 100%.

Web hosting-ul reprezinta serviciul de care ai nevoie pentru ca site-ul tau sa fie disponibil non-stop pe internet. Mai mult, acesta iti permite sa stochezi fisiere pe site, astfel incat acestea sa poata fi folosite si vizibile din orice colt al lumii.

De aceea, o caracteristica importanta este marimea spatiului de stocare si tipul acestuia. Piata web a fost luata cu asalt de noua tehnologie de stocare SSD. Acesta este mult mai performanta decat batrana HDD, tehnologie ce este mult mai inceata si mai putin fiabila din cauza faptului ca se bazeaza pe discuri rotative magnetice. Sistemul de stocare SSD foloseste numai microcipuri care retin datele in memorii nevolatile, fara sa aiba parti mobile.

Indiferent ca vorbim despre un blog, un magazin online, un site de prezentare sau o revista/un ziar, serviciile de web hosting eficientizeaza accesibilitatea si utilizarea site-ului printr-un panou de comanda intuitiv. Folosirea sa este simpla si nu necesita informatii tehnice avansate. Acesta permite adaugarea sau editarea de subdomenii, baze de date, adrese de email si fisiere.

Prezenta serviciilor de web hosting nuanteaza profesionalismul cu care un site se prezinta in fata vizitatorilor si, totodata, usureaza administrarea acestuia, eliminand multe probleme cu care oamenii se confrunta pe internet. Spre exemplu, site-urile care beneficiaza de gazduire de calitate se bucura de o viteza de incarcare superioara. Intr-o lume in care Google a devenit o adevarata enciclopedie si un mall imens in care gasesti orice produse sau servicii iti doresti, este important ca utilizatorii sa poata accesa informatia dorita in cel mai scurt timp posibil. Internetul este suprasaturat de site-uri de slaba calitate, care se incarca foarte greu sau pica frecvent. Niste servicii de web hosting de calitate te pot ajuta sa te detasezi de competitie.

Cand vorbim de web hosting, vorbim inclusiv de suport tehnic disponibil 24/7. Este esential ca echipa de specialitate sa fie pregatita la orice ora sa rezolve problemele de natura tehnica cu care te confrunti sau, cel putin, sa-ti raspunda in timp util la intrebarile care nu suporta un raspuns intarziat. Performantele site-ului tau depind de promptitudinea specialistilor in gazduire web, motiv pentru care putem vorbi despre unul dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le urmaresti in momentul in care alegi web hosting.

Pentru un incepator, alegerea celor mai bune servicii de web hosting poate reprezenta o adevarata provocare. Piata din Romania este suprasaturata de oferte din cele mai atractive, iar majoritatea par sa ofere aceeasi calitate. Adevarul este ca este complicat sa gasesti un furnizor de incredere, dar nu imposibil. Prospecteaza piata si nu porni de la compararea preturilor, ci a caracteristicilor incluse in acele preturi. Cu cat vei primi mai multe, cu atat poti sa ai certitudinea ca site-ul tau va performa la potentialul sau maxim.

bullets

2 Comments

  1. O mare provocare implica, pentru newbies, tocmai ofertele variate. Mai greu sa compari si sa alegi ce e mai bine pentru tine/ site. Cred ca pleci intai de la ce ai nevoie, nu de la buget (nu cauti ce e mai ieftin, decat daca stii si te pricepi). si da, conteaza foarte mult sa fie o echipa disponibila care sa iti dea sentimentul ca nu esti singura pe plantatie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *