Quickmobile.ro te premiaza cu servicii de top si asigurari convenabile

Este avantajos sa cumperi de la quickmobile.ro din mai multe motive. In primul rand cei care achizitioneaza de la acest magazin se bucura de o multime de facilitati, mai ales daca devin clienti VIP. In primul rand pot beneficia de produse in premiera, precum telefoane, tablete sau alte gadget-uri noi care pot fi accesate de clientii VIP inaintea tuturor.

Serviciul de Asigurare casco online este o optiune foarte valida in anul 2021, deoarece smartphone-urile de calitate au preturi destul de piperate, iar cei care investesc sume intre 3000 si 5000 lei intr-un astfel de dispozitiv vor dori o asigurare casco care sa le acopere daunele pe viitor.

Asigurarea pentru gadget-uri si smartphone-uri este o protectie impotriva oricaror daune accidentale care pot aparea acasa sau in exterior, protejand consumatorul mai mult decat garantia clasica oferita la achizitionarea dispozitivului.

Aceasta este o garantie care a devenit deosebit de raspandita in ultimii ani: nevoia de a incheia asigurari apare din costul destul de exigent al acestor dispozitive.

Polita de asigurare protejeaza impotriva diferitelor tipuri de daune (cadere, scurtcircuit, daune cauzate de erori de utilizare), precum si de furt si jaf. Companiile de asigurari pentru smartphone-uri asigura perioade foarte scurte de timp pentru reparatii, permitand asiguratului sa recupereze telefonul in scurt timp. In plus, acestea ofera posibilitatea de a notifica furturile si daunele 24 de ore pe zi.

De asemenea, asigurarea poate include mai multe dispozitive si este valabila in Romania si in strainatate. Politele de asigurare pentru telefoanele mobile pot fi achizitionate atat in filialele companiilor traditionale, cat si prin contactarea companiilor online, acestea din urma oferind deseori solutii mai convenabile in ceea ce priveste raportul pret-acoperire.

Un exemplu de acoperire este cel oferit de intermediarul Quickmobile, care va permite sa asigurati orice tip de smartphone impotriva daunelor cauzate de caderi, lichide si incendiu sau impotriva furtului. Pretul asigurarii depinde de garantiile incluse, precum si de marca si de valoarea economica a telefonului mobil asigurat.

Asigurarea Casco este o oferta care va permite sa cumparati un telefon mobil platindu-l in rate. Principala caracteristica este ca, dupa 12 luni, va permite sa inlocuiti telefonul cu un model mai nou sau sa continuati sa platiti ratele ramase prevazute in contract. Pachetul include o asigurare pentru smartphone care garanteaza toate daunele accidentale si in special:

  •  daune cauzate de cadere, care pot distruge ecranul sau camera atat din punct de vedere pur estetic, cat si functional;
  • daune provocate de incendiu, cauzate de apropierea telefonului mobil de o sursa de caldura
  • deteriorarea cu lichide;
  • daune cauzate de utilizare, legate de probleme legate de descarcarea virusurilor si a altor programe daunatoare.

Pentru daunele accidentale si lichide, smartphone-ul va fi reparat in maximum sapte zile lucratoare de la momentul aprobarii cererii de asistenta si cu colectarea si livrarea la domiciliu efectuata de curierat rapid.

Asigurarea Quickmobile Casco va permite, de asemenea, sa aveti protectie in caz de furt, obtinerea de despagubiri sau livrarea directa a unui nou telefon mobil care sa il inlocuiasca pe cel anterior. Va reamintim ca inlocuirea este recunoscuta numai in cazurile de furt real, in timp ce acele cazuri care deriva din pierderea sau furtul telefonului lasat nesupravegheat nu vor fi incluse. Pe langa posibilitatea de a opta si pentru garantie extinsa, clientii Quickmobile.ro pot beneficia si de deschiderea coletului la livrare, astfel vor fi intotdeuna siguri ca dispozitivul comandat a ajuns in cele mai bune conditii de transport. Quickmobile este magazinul suprem de gadget-uri unde clientii vor fi intotdeuna tratati cum se cuvinte, avand oferte si servicii la indemana pe care nu le pot gasi in alta parte. Fie ca vorbim de oferte in premiera sau impachetare VIP, Quickmobile.ro este un magazin de incredere!

 

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *