O firma cu cele mai bune rezultate in emiterea certificarilor ISO

De certificari Iso este din ce in ce mai mare nevoie in lumea intreaga, fiindca ele garanteaza comportamentul etic al furnizorilor de produse si de servicii. Cand omul se duce la restaurantul unui hotel cu copiii in concediu are nevoie de garantii ca:

– ingredientele sunt de calitate premium;

– preparatele au fost realizate in conditii de maxima igiena;

– mesele sunt perfect curate si sala restaurantului a fost igienizata dimineata.

Iso9001.ro garanteaza faptul ca toate aceste conditii vor fi indeplinite si ca nu exista nici cea mai mica amenintare ca oaspetii sa se imbolnaveasca dupa consumarea mancarii. O simpla vizita in parc cu micutii demonstreaza nevoia acestor certificari Iso. Caruselele, trenuletele, avioanele care se invartesc in cerc atat de iubite de copii trebuie sa le garanteze sanatatea si integritatea, prin urmare sa fie mereu verificate. Inghetata pe care copilul o cere trebuie sa fie si ea proaspata si din cele mai sanatoase ingrediente. Intreprinzatorii interesati de aceste certificari le pot solicita unei firme cu cele mai bune rezultate in emiterea certificarilor Iso.

In prezent, munca specialistilor firmei se concretizeaza in 2531 de clienti certificati. Cu siguranta ca numarul beneficiarilor multumiti de aceste certificari este mult mai mare. Activitatea acestei firme se desfasoara de 11 ani neintrerupt, iar certificarile Iso s-au diversificat. Intreprinzatorii pot solicita urmatoarele certificari: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO/IEC 27001:2013, ISO 22000:2018. In cei 11 ani de activitate s-au emis 3412 certificari. Firma are o veste de senzatie pentru managerii si patronii de firme care doresc prosperitatea activitatii: pana la data de 31 august 2022, orice certificare costa cu 50 % mai putin, prin urmare la pretul uneia se pot obtine doua certificari care se pot completa reciproc.

Un magazin online este firesc sa detina si sa afiseze si certificarea Iso care garanteaza calitatea produselor, dar si pe cea care garanteaza securitatea informatiei. Cui i-ar conveni sa completeze formularul cu adresa si numarul de telefon si sa se trezeasca sunat tot timpul sau sa i se goleasca rapid contul din banca pentru ca a facut o plata online si i s-a promis ca pagina respectiva este securizata. Multe magazine si firme de prestari servicii au aceste certificari afisate pe site, iar ale au atras alti clienti care pana la vederea lor erau circumspecti. In portofoliul furnizorului de certificari Iso se afla companii nationale si multinationale renumite, magazine de lenjerii intime de lux, banci, florarii, canale de televiziune, firme de imobiliare, transportatori de marfuri si de persoane, hoteluri, agentii de turism, firme de constructii si firme imobiliare.

Compania prezentata mai sus ajuta solicitantii sa obtina certificarile Iso de care au nevoie intr-un timp foarte scurt. Inainte de inceperea scolii este perioada ideala in care o firma ar trebui sa solicite Iso 9001. De ce? In primul rand, sa beneficieze de reducere si sa solicite doua certificari la pretul uneia. In al doilea rand, inainte de inceperea scolii se organizeaza licitatii pentru furnizarea de alimente in scoli pentru elevii din ciclul primar si gimnazial, iar fara aceste documente, dosarul este considerat incomplet, nefiind admisa participarea la licitatie.

Numarul mare al clientilor si al certificarilor emise se explica prin urmatoarele aspecte ale activitatii specialistilor companiei:

  1. Preturi reduse la certificari importante care pot aduce lucrari de zeci de mii de euro sau sute de mii de euro. Gasind cele mai mici preturi din tara este normal ca intreprinzatorii sa le solicite cat mai multe certificari.
  2. Disponibilitatea personalului si seriozitatea cu care trateaza fiecare solicitare.
  3. Diversificarea certificarilor si introducerea in tara a tot ceea ce apare nou in afara tarii.
  4. Rapiditatea rezolvarii favorabile a fiecarei cereri.
  5. Consultanta eficienta si asistenta eficienta ca specificatiile de pe certificari sa fie si implementate.

O firma care ofera servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie are nevoie de certificarea Iso care demonstreaza calitatea produselor utilizate pentru distrugerea daunatorilor, dar si a serviciilor oferite, in acelasi timp nu ar trebui sa lipseasca nici certificarea care atesta un comportament moral fata de mediu. Recipientele goale in care au fost produsele necesarea deratizarii sau dezinsectiei nu pot fi aruncate peste tot in natura, fiindca ele polueaza aerul, panza freatica, pamantul.

Dar o certificare Iso 14001:2015 pentru protectia mediului este de folos oricui desfasoara o activitate si mai ales pamantenilor. Este poluant si un simplu magazin prin cantitatea uriasa de ambalaje care nu sunt selectate corect, care sunt aruncate peste tot sau si mai rau arse in spatele magazinului. Orice foc in care se ard pet-uri reprezinta un pericol pentru intreaga omenire pentru ca microplasticul este atat de daunator.

Transportatorii care au masini foarte vechi care emit noxe trebuie sa fie convinsi sa le schimbe cu altele mai noi si benefice pentru mediu. Companiile de transporturi care detin certificarile Iso pentru protectia mediului scot din uz masinile care polueaza masiv, inlocuindu-le cu cele hibrid.

Intreprinzatorii care doresc sa atraga cat mai mult clientii si sa faca parteneriate puternice cu firme si companii din tara si din afara ei sa faca acum un popas pe site-ul companiei care emite certificarile Iso intr-un timp record la preturi minime.

Si institutiile au nevoie de aceste documente pentru mai multa incredere.

Scolile particulare trebuie sa le demonstreze parintilor ca pot furniza educatie de calitate, fara sa polueze si ca sunt capabile sa pastreze confidentialitatea datelor furnizate de parinti.

Solicitarile certificarilor se pot face telefonic sau prin adresa de e-mail si prin simpla completare a formularului online pus la dispozitia vizitatorului.

Totul decurge repede si bine, iar efectele certificarilor vor fi magice.

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *