Avem grija de banii tai de vacanta!

Avem grija de banii tai de vacanta!

In perioada 25 iunie – 24 iulie 2008 avem grija de banii tai de vacanta oferindu-ti 3% reducere la absolut orice produs cumparat de la noi cu plata in rate.

Sub sloganul “Avem grija de banii tai de vacanta!”, MarketOnline  iese pe piata cu o oferta de sapte stele pentru clientii care cumpara de la ei folosind un sistem de plata in rate. Pe langa procedeul de creditare care se desfasoara exclusiv online, mai ofera si 3% reducere pentru toate produsele cumparate in rate –  in perioada 25 iunie – 24 iulie.

Mai multe detalii cititi la ei pe blog.

Ce vad eu bun in chestia asta este faptul ca acum, in plin sezon estival, toata lumea poate merge la mare/munte insotit de o camera foto bunicica sau un aparat foto fara sa se atinga de banii de vacanta.  Suntem in 2008, an in care poti cumpara orice produs folosind magazine online plus plata cu cardul. Pe langa asta a aparut si sistemul de creditare online. E un semn de progres au ba?

bullets

6 Comments

  1. …primului meu comment i-ai dat shift+delete, am pus o intrebare fireasca a unui om care iti viziteaza blogul zilnic si iti apreciam munca depusa…
    Riscand a ma repeta, te intreb: chiar asa de bine te-au platit pentru acest spatiu si acest argument ieftin?…

  2. @florin – scuza-ma dar nu am vazut primul tau comment. Daca ai injurat ai ajuns direct in “Spam”. Legat de argumentulmeu ieftin. Nu vad nicaieri vreo greseala sau exagerare.

  3. nu am folosit nici un cuvant prin care sa aduc injurii la adresa vreunei persoane.
    s-a pierdut ceva: integritatea, insusirea de a ramane intact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *