Human Planet: Sulbin

Daca nu ati auzit inca de Human Planet atunci nu stiti ce pierdeti. Acest serial produs de BBC reprezinta o uimitoare experienta cinematografica, toate episoadele sale fiind filmate in HD in nu mai putin de 80 de locatii diferite din lume. In fiecare dintre acestea ne este prezentat modul in ca oamenii supravietuiesc in cele mai neprimitoare locuri de pe pamant. O calatorie interesanta in natura, o modalitate prin care puteti lasa la o parte zgomotul, poluarea sau stresul prezent zi de zi in viata voastra pentru a gasi relaxare alaturi de niste imagini extraordinare.

Normal, de abia astept sa-mi iau televizor si sa ma bucur de acest serial in toata splendoarea sa. 🙂 Mai jos aveti inca o bucatica (la criserb mai gasiti una), un mic preview al unui episod. Va recomand sa dati sunetul un pic mai tare si neaparat sa-l vizionati HD, Full screen.


Two and a half minutes on one breath. Filmed underwater in real-time for Human Planet, Bajau fisherman, Sulbin, freedives to 20 metres to catch a fish.

bullets

8 Comments

  1. Am vazut deja ep. 1, 2 si 3…Sunt cel putin la fel de frumoase ca si “Planet Earth”, facute tot de BBC. Va mai recomand cu placere si “Greatest Nature Events”.

  2. Ce simpla este viata pentru unii … cred ca asta e scaparea plaentei…revenirea la origini…
    Am o presimtire ca in curand o sa revenim chestii de baza : vanat …. mancat….supravietuit… 🙂

  3. interesant dea dreptul uimitor chiar.
    mythbusters nu am mai vazut la televizor de mult timp….. ce sa intamplat?

  4. @Victor
    Ar fi frumos sa nu fie nevoie dar la un moment dat… nu m-ar deranja sa am propria mea insula unde sa pot construi in voie sa vanez si sa pescuiesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *