Va prezint wc-ul meu ecologic! Ciudosilor!

Va prezint wc-ul meu ecologic! Ciudosilor!

Nu stiu cat de pe bune e faza cu shitbox-ul prezentat de piticu zilele astea, ideea e ca…. ideea este excelenta.

Ce poate fi mai stresant decat urmatoarea scena: te afli in natura, in jur se aude fosnetul frunzelor, apa curge in vale dar tu parca nu esti acolo. In curand se implinesc cele 24 de ore de cand ai parasit orasul ala nebun. Iti aduci aminte ca inainte de a pleca de acasa ti-ai facut calculele si ti-ai propus sa “tii in tine” ca doar ai mai facut-o in trecut. Insa nu ai calculat faptul ca vei manca gratare si mici de trei ori pe zi si vei bea bere ca un porc.

Ca intr-un vis, privirea ti se opreste pe grupul tau de prieteni care rad, se bucura, beau bere, mananca. Numa’  tu stai intr-un colt  tacut  si un pic cam transpirat pentru ca ai o jena.  Le tot repeti faptul ca ar fi frumos sa te lase un pic in pace, nu li te poti alatura pentru ca astepti un telefon important si doar in locul ala ai semnal (adica la vreo 10 metri de grup). Astepti sa te piarda lumea din peisaj si la un moment dat cand simti ca nu se mai poate,  pui mana pe o hartie igienica si o tulesti direct in padure ferm convins ca nu e prea tarziu.

Ei bine, scenariul de mai sus nu va mai fi posibil pe viitor. Si stiti de ce? Pentru ca in weekend-ul ce tocmai a trecut am gasit solutia la problema asta ce chinuie neamul romanesc de secole. Este vorba de o toaleta comoda, incapatoare si pe deasupra, foarte ecologica domne’!

Stiti ca au aparut pe piata scaunele acelea  ergonomice care se pliaza, intra perfect intr-un ortbagaj, sunt comode si in plus fata de asta au si loc pentru pahar!? Eh, alea din Carefour sunt scumpe insa  exista unele mai de proasta calitate prin restul supermarketurilor (ale mele sunt din Plus) undeva la 20 ron bucata. Pai se ia un scaun d’ala, se face o gaura in mijloc cu cutitu (ca doar nu carati foarfeca dupa voi) si Voila: aveti in fata propria voastra toaleta ecologica ce va ofera avantaje multiple.

wc1.jpg wc2.jpg wc3.jpg

Va garantez ca veti fi profund satisfacuti de buda asta iar toti prietenii vostri vor agrea ideea. Este cea mai confortabila buda posibila. Garantez! Solutia oferita de mine costa undeva la 10 euro fata de shitbox-ul lu’ piticu pe care-l gasiti la exorbitantul pret de 25 euroi. Plus ca ala nu rezista la apa. Pfffff!!

P.S. Pe viitor m-am gandit sa-i atasez  in suportul pentru pahar (desigur) si un set de pungi de gunoi negre (d’alea cu 2 ron).

Si acum ca problema asta mare e rezolvata ar mai  ramane gasirea unei solutii un legatura cu spalatul pe maini dar de asta ne ocupam intr-un episod viitor. 😉

Mersi Uwe pentru colaborare!

bullets

7 Comments

  1. pai daca vine romanasul ala din reclama cu babanu’ oare ce crezi ca se intampla 😀

  2. si stai pe scaun, langa gratar, si tu dai drumu la treaba fix langa. dupa aia o sa aveti toti o pofta de gratar…. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *