bullets

24 Comments

  1. cat de sigur esti ca acei soferi s-au nascut/crescut in bucuresti si ca au facut acolo cele 4-8 clase?
    E o problema de civilizatie; putem lua un roman pe care il ajuta mai putin tartacutza din orice colt al tarii, ii dam masina de serviciu si il lasam sa se plimbe cu ea prin bucuresti cateva luni.
    Si ca o parere personala, bucurestiul a ajuns asa in mare masura datorita celor veniti din diverse parti ale tarii (majoritatea din est)

  2. Exact asa se circula. Cel mai fain e cand esti pe trotuar ca si pieton si te trezesti cu masina in fata. Daca cumva ai tupeul sa nu te dai la o parte din fata lui o sa fi injurat ca la usa cortului si ai sanse sa iei si bataie. Patita de mine, noroc ca sunt mai tare in gura decat bucurestenii. 😛

  3. Soferii de sub Tampa (oare cum se numesc?) ar trebui inati sa invete cum sta treaba cu semnalizarile rutiere si dupa aceea sa vorbeasca despre condus. Sunteti cei mai prosti soferi dupa aia de CT si de PH.

  4. in alta tara daca trimiti acest filmulet la politie le da o amenda de nu mai calca nici macar cu o roata bordura;
    la noi daca il vede politia ii umfla rasul si pe ei si doar atat.

  5. e cumva in zona din apropierea tg vitan, pe splai? eu nu ii critic. poate unii chiar se grabesc … tu nu ai facut nici o nebunie vre-odata in trafic caci erai in contratimp?

    @ “un bucurestean”: ai uitat de TL … sau esti de acolo si ai mutat responsabilitatea inspre sud, la CT?

  6. din pacate comentariul tau lasa de dorit.ca de obicei taranul din tine generalizeaza despre bucuresteni suferind in sinea lui ca s-a nascut provincial.asta-i viata!n-ai avut si tu noroc.esti un taran!

  7. Sunt provincial? Asa ma numesc? Super! Sunt provincial si ma mandresc cu calitatile mele. 😉

  8. în Braşov traficul e lejer.. cu unele excepţii desigur, dar până acum nu am văzut maşini să meargă pe trotuar. nici nu ai cum pentru că e trotuarul prea mic.

    şoselele sunt impecabile, iar aglomeraţia de la orele de vârf e suportabilă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *