Asa se circula in Romania

Un film trimis de un cititor, legat oarecum de postul anterior, in care puteti vedea cum un nene calare pe scuter isi scurteaza drumul luand-o direct prin parc. Il opreste un politist (nu se vede prea bine insa cred ca e unul comunitar) insa…

Oricum, mai jos aveti inca un mic exemplu din  care se poate vedea lipsa de respect a cetateanului roman fata de autoritati.

bullets

14 Comments

  1. E naspa sa umbli asa neregulamentar, nu zic ca nu a gresit, dar:

    1) doar politia are voie sa te opreasca, nu un jandarm din parc. din punctul asta de vedere e foarte bine ca nu a oprit. Isi lua o amenda ilegala, data de cineva care nu are voie sa dea amezi rutiere.

    2) era loc larg si nu era nimeni pe acolo.

  2. @Terminus

    1. Ba are voie să te oprească, mai ales dacă circuli prin parc. Citeşte regulamentul de circulaţie să vezi că orice autoritate are voie să te oprească, de la lucrător CFR, la trecerea la nivel cu calea ferată, până la lucrători vamali, jandarmi, poliţişti, pompieri, şamd.

    Se vede că nu le ai. Pune mâna şi citeşte.

    2. Aia nu este scuză.

  3. Lipsa de respect a unora deja a devenit trademark dar si lehamitea cu care actioneaza politistul(sau ce o fi fost) trebuie sanctionata.

  4. Cum ar fi fost ca polițistul să-l împuște-n picioare, apoi să-l someze să oprească. Facem pariu că nu mai mergea tot restul vieții lui mizerabile prin parc cu scuterul.

    Apoi el oricum va sfârși împrăștiat pe asfalt de vreo mașină deci nici un stres.
    Noi să fim sănătoși.

  5. Trăim în ţara unde pizza ajunge mai repede decât pompierii, poliţia sau salvarea la adresă! Punem poliţişti comunitari în parc să se plimbe că altceva ce dracu’ să facă. Nu m-aş mira dacă nu îii mergea staţia, asta doar daca o avea la el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *