603.000 $ vs. 1 $

Spuneti-mi si mie ce idiot ar alege sa riste totul cand sansele ca el sa castige potul de 1 milion de $ erau 50/50 iar banca il trimitea acasa cu 603.000 $ daca alegea sa nu continue?

Acest show a rulat si pe la noi cateva saptamani insa nu mai mult. Oare fiindca pentru ca deoarece tot d’aia?

bullets

26 Comments

  1. Oops nu merge clipul.Sper să îşi revină în curând.Iar dacă acel concurent a făcut ceea ce ai scris tu că a făcut atunci e un mare … prost ?

  2. Eu sunt genul de idiot care ar alege sa riste… ptr ca am o sansa din doua sa castig un milion de dolari. Cate sanse de genul asta ai in viata? Si cu ce vei fi mai sarac daca pierzi 603.000 pe care oricum nu ii aveai cand ai intrat in joc? Daca tot ai avut norocul sa ajungi in asa concurs, merita sa mergi pana la capat pentru ca nu ai de doua ori in viata sansa asta, nu?

  3. nu va inteleg… omu nu a pierdut nimic ptr ca nu a venit cu bani de acasa. Daca era roman se oprea la primii 50 000$ si se spanzura daca pierdea aia 600. Ptr ca, “asa-i romanu'” si cu siguranta ma vor injura multi dupa acest comentariu din acelasi motiv. Asta e. 😛

  4. Cristian cu scuzele de rigoare dar inseamna
    ca esti la fel de idiot ca si personajul din film. El avea 600 si ceva de mi de $ cum sa nu piarda nimic?

  5. Ba sa sti ca intamplator ma pricep si la poker. Ideea este sa sti cand sa te opresti dar daca esti lacom…

  6. La poker esti considerat un las daca te retragi in timpul jocului si nu vei mai fi primit alta data. De la masa trebuie sa plece un singur castigator, bineinteles cu toti banii. Dar tu te pricepi la poker asa ca nu iti mai povestesc si restul. 😛

  7. Asa te pacalesc prietenii tai ??? Tu dupa filozofia ta sunt convins ca ai castigat la poker la fel ca desteptul din filmulet. Si poker nu mai joc cu prietenii de mult timp. Mai nou poti incerca online si iti garantez ca esti binevenit si data viitoare indiferent cat de putin timp iti petreci la ei pe site.

  8. Pokerul online este ca sexul virtual si marturisesc ca nu am practicat niciodata. Pokerul pe care il joc eu (Texas Hold’em) are aceasta regula si din pacate trebuie sa iti spun ca am mai castigat din cand in cand. Tu ce fel de poker jucai?

  9. Pai cu prietenii cel clasic in Romania cu 5 carti iar pe net Texas holdem. Imi cer scuze daca te-ai simtit jignit se pare ca avem idei diferite ma bag la somn a sunt rupt….

  10. Si eu ma pregateam sa iti propun sa terminam polemica asta. Nu am nimic cu tine si se pare ca avem intr-adevar pareri total diferite. Somn usor.

  11. this is show biz my friend.Cine crez ca-i da un bulion de dolari la grasanu ala :)) hai las-o moarta aia is actori platiti sa faca spectacol sa aiaba emisiunea audienta fac pariu ca ala stia de la inceput in ce cutie e bulionu de dolariL

  12. eu sincer as fi zis deal , as fi luat cei 603 mii de $ … si nu pentru ca nu m-as risca, dar matematic vorbind, erau mai multe sanse sa fie milionul in cealalta cutie, deci nu la el … dar par cam prosti astia , sincer.

  13. la prima vedere am crezut ca e un film cu grasi … apoi mi-am dat seama ca sunt oameni din populatia americii…. cat despre grasul de la pupitru … nesatul …

  14. Cristian are dreptate.. daca e vorba de poker.
    Cred ca majoritatea s-ar fi multumit cu aia 600k..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *