One Inch Punch

A short documentary on the One Inch Punch. Interviews with Jeet Kune Do and Wing Chun instructors. Discover more on what Bruce Lee demonstrated years ago. Shot and edited by Victor Tran. Contact me through youtube messages if you have any questions regarding this video.

Titlul de mai sus se traduce drept: “Pumnul de 1 inch (2.54 cm) ” si se refera la o tehnica de arte martiale pusa in practica chiar de insusi Bruce Lee, un om fenomenal fara de care – dupa parerea mea – nu ar exista defintia filmelor “cu karate”.

Am aflat ca tehnica a fost abordata chiar si in “Kill Bill: Vol. 2” iar mai jos puteti viziona un scurt documentar ( ~ 2 mil. views)  dedicat acestui subiect. Sa fie totul doar fictiune sau aceasta tehnica chiar are rezultate? Oricare ar fi raspunsul, incercati totusi sa nu testati ceea ce veti vedea, pe colegii de clasa. 😉

bullets

7 Comments

  1. se pare ca este adevarata, a fost abordata si de MythBusters. Nu este la fel de dureroasa ca un pumn cu elan, insa te arunca putin pe spate, daca stii sa folosesti tehnica.

  2. Eu fac box si va garantez ca nu exista lovitura mai puternica decat o directa data bine. Astea-s prostii care implica chi-ul..ceva asemanator sfantului duh

  3. de lovitura cheia franceza ati auzit? aia e cea mai tare. astea de aici sau ce spune boxeru sunt trucaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *