Cristale surprinzatoare care functioneaza impreuna si pe care le gasesti in bratari dama

Bratarile cu cristate si pietre semipretioase reprezinta ceva inedit, din ce in ce mai apreciat de femei (si nu numai). In societate contemporana, desi foarte tehnologizata, observam si o mare aplecare spre divin (indiferent sub ce forma) si catre metode alternative de vindecare spirituala si fizica. Pietrele semipretioase si cristalele sunt ideale pentru astfel de practici, unde mai punem si faptul ca, asezate in bratari dama sau alte tipuri de bijuterii, ne completeaza frumos orice outfit. Si totusi, modul in care sunt combinate acestea este extrem de important, deoarece un grup de pietre si cristale trebuie sa functioneze cu corpul tau din punct de vedere fizic, emotional si spiritual, pe langa zodie, chakra si feng shui. In timp ce cauti combinatia potrivita de cristale si pietre, combinatiile nepotrivite pot fi mai mult decat nocive, in special pentru sufletul tau. Citeste acest articol si afla cum poti sta departe de combinatiile rele, si cum poti alege combinatiile bune, care sa manifeste puterile chakrelor, inteligent aduse impreuna pentru utilizarea de zi cu zi.

Cristalele functioneaza impreuna?

Sa luam un exemplu: atunci cand amesteci un cristal al chakrei inimii cu cel al chakrei celui de-al treilea ochi, obtii o fuziune de putere care te ajuta sa favorizezi dragostea. Pe scurt, ideea este ca, atunci cand folosesti doua cristale puternice impreuna, obtii o versiune marita a aceleiasi puteri.

Perechi puternice de cristale de care ai nevoie daca doresti sa obtii mai mult decat puterea obisnuita a acestora

  1. Cuart roz si perechi de turcoaze

Asezate impreuna cateva pietre turcoaz si una de cuart roz separat, vei obtine o combinatie puternica pentru a spori dragostea. Cuartul roz iti da putere sa iti exprimi mai bine sentimentele si functioneaza perfect si pentru cuplurile casatorite, pentru a favoriza comunicarea sincera. Daca esti terapeut, asocierea cristalelor de cuart roz si turcoaze in camera te va ajuta sa iti relaxezi mai bine pacientii!

  1. Cuart roz si cristale de ametist

Cuartul roz si ametistul reprezinta combinatia ideala pentru a detecta si repara deficientele energetice si excesul in punctele chakrei inimii si coroanei. Acestea conecteaza inima cu spiritul. Combinatia de cristal de ametist si cuart roz nu a fost una populara in trecut, insa cei care le-au folosit si-au dat seama ca acestea imbunatatesc atat nivelul de energie fizica, cat si nivelul energiei spirituale. In plus, cele doua cristale au culori extrem de placute, si femeile le poarta adesea.

  1. Piatra soarelui si obsidian

O combinatie divina care te ajuta sa comunici cu ingerul tau si iti transmite energia din obsidian si piatra soarelui. Obsidianul trezeste chakra radacinii pentru a te aduce cu picioarele pe pamant, in timp ce piatra soarelui iti alimenteaza forta vietii ascunse in chakra sacrala. Impreuna, aceste doua pietre aduc puterea lui Gaia, iar obsidianul negru iti ofera puterea lui Pluto sau Saturn. Obtine aceste perechi de cristale si vei vedea magia.

  1. Piatra lunii si cuart roz

Un amestec eteric de iubire si sincronizare a chakrelor, cuartului roz si piatra lunii te fac o persoana fermecatoare. Puterea magica a pietrei lunii se spune ca ofera fertilitate femeilor, iar cuartul roz pastreaza dragostea in cuplu. Este o combinatie perfecta pentru o tanara mireasa. Piatra lunii si cuartul roz impreuna pot trezi puterile psihice, precum si emotiile adanci.

  1. Aventurina verde si cuart roz

Nu este nimic mai bun decat un pic de caldura si dragoste pentru a-ti umple viata si pentru asta poti alege o bratara cu aventurina verde si cuart roz. Persefona, puternica zeita a primaverii, si Tara, zeita noptii la budisti, fac din aventurina verde piatra femeilor care au ambitii mari si obiective puternice de atins. Cand este amestecata cu energia cuartului roz, aceasta reuneste puterile Afroditei, zeita Iubirii, si a lui Venus, o alta zeita a Iubirii. Aceasta este cea mai buna “potiune” de dragoste pentru a atrage adevarata iubire in viata.

Care sunt principalele combinatii de cristale conflictuale care nu trebuie purtate impreuna?

Malachitul nu trebuie combinat cu niciun cristal

Se spune ca Malachitul aduce puterea iubirii, dar atunci cand este combinat cu un cristal inferior, te poate transforma intr-o persoana prea emotionala.

Cuartul transparent trebuie utilizat numai pentru curatare

Asta pentru ca cuartul transparent are tendinta de a curata si a te ajuta sa progresezi. Cel mai bine este sa echilibrezi puterea coplesitoare a cuartului transparent.

Carneolul si Aquamarine nu trebuie purtate impreuna

Un alt aspect de luat in considerare este purtarea unei pietre calmante cu o piatra energizanta. De exemplu, nu trebuie sa porti o piatra pentru chakra sacrala cu o piatra pentru chakra gatului. Acestea, purtate impreuna anuleaza toate scopurile terapiei cu cristale.

Ochi de tigru cu Amazonit reprezinta o combinatie nepotrivita pentru somn

Daca incerci aceasta combinatie, vei suferi de insomnii. Ochiul de tigru iti clarifica subconstientul si iti aduce vise urate daca ai o zi proasta, in timp ce amazonitul amplifica sentimentul de melancolie in ziua urmatoare. Nu tine impreuna aceste cristale nici macar cand le depozitezi.

Combinatiile de cristale sunt mai mult decat simpla magie. Acestea te ajuta sa gasesti puterea sau doza potrivita de magie de care ai nevoie in ritualurile si terapia ta. Poti purta bratari care contin combinatii ale acestor cristale sau poti purta bratari dintr-un singur cristal, doua sau mai multe in acelasi timp. Documenteaza-te bine inainte de a cumpara o bratara cu cristale sau pietre semipretioase si vezi ce indicatii terapeutice au. Vezi daca pot fi combinate si poarta-le cu incerdere. Vei vedea ca te vei simti mai bine din toate punctele de vedere. Si alege-le, desigur, de la magazinul cu cristale: e-crystals.com!

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *