Vezi bluza Boem Folcloric care este un adevarat poem!

Un poem se tese din cuvinte si din imagini, inchizi ochii si il simti fara sa il vezi si sa il citesti, este catifea si petala de floare si parfumul care iti imbata simturile. Un poem reprezinta exteriorizarea frumusetii ca toata lumea sa se bucure de ea. Vezi bluza Boem Folcloric care imbraca bustul unei femei frumoase? Albastrelele si macii care se asaza cu generozitate pe sani, decolteul care evidentiaza gatul de lebada alcatuiesc impreuna un poem. Bluza Boem Folcloric este o metafora, un colind cantat la ceas de sarbatoare, tot ce poate fi mai frumos in univers.

Magazinul Iiana este plin de bluze frumoase, cum este Romania plina de frumuseti feminine. Fiecare are frumusetea ei si le-ai alege pe toate, daca acest lucru ar fi posibil. Unele bluze sunt facute pentru vara. Materialul este racoritor, matasos, rezistent la soare si aduce aminte de vara. Imi plac bluzele pe fond negru cu maci si trandafiri, dar si cele cu print de albastrele si margarete. Sunt atat de elegante si rafinate bluzele bazate pe contrastul alb-negru, dar imi doresc si piesele uni care au brodatura in spart, un siretel colorat, sau decupaje prin care se vede pielea fina.

Imaginati-va cat de bine vine o bluza alba ca zapada care are doua decupaje mari in zona decolteului, iar prin ele se poate admira in voie culoarea aurie a pielii! In acest magazin gasesti bluze care imita ia din Oas, ia din Oltenia, din Banat sau din Moldova. Printurile geometrice sau cele cu flori reprezinta adevarate poeme prin modul in care se armonizeaza formele si culorile.

Trandafirii sunt atat de bine brodati, incat par vii. Albastrul regal, aflat la mare cautare se gaseste din belsug si in acest magazin la categoria bluze elegante Iiana. Cămașă cu Pieptar Integrat aduce in prim-plan zona folclorica a Nasaudului. Privesc toate bluzele aflate in stocul magazinului de mai sus si imi vine sa exclam fara sa stau pe ganduri:

-Doamne, ce bogati suntem!

Modelele care apar in pozele expuse in catalogul virtual sunt foarte frumoase si au accesorizat perfect tinutele lor stilizate. Rochiile folclorice sunt purtate cu cosuri din paie, bluzele care imita iile din diferite regiuni ale tarii cu palarii de paie. Tinutele de vis se potrivesc intr-un decor rustic, dar si intr-un decor citadin. Camasa pentru birou cucereste prin simplitatea ei. Este alba cu decolteu generos in V si guler, iar interiorul gulerului este decorat cu motive folclorice. Aceleasi simboluri geometrice sunt asezate si pe manseta manecii trei sferturi, efectul fiind de senzatie. Mari doamne ale scenei romanesti poarta cu drag camasi cu altite si puisori si imi place de cate ori vad ca vedetele valorifica nestematele folclorului. Folclorul reprezinta un tezaur viu si inepuizabil, de aceea nu trebuie neglijat.

Privesc bluzele acestea minunate, poeme realizate din bumbac, panza si dantela si ma gandesc cu drag la bunicile noastre care coseau 4-5 luni sa poata iesi de Paste la hora cu o ie cum nu are nimeni altcineva.  Se chinuiau, cautau modele noi sau inventau, numarau, stricau si coseau iar, pana obtineau imbracamintea perfecta pentru ceasul acela de sarbatoare.

Cat de bine este de noi acum! Gasim mereu modele noi de bluze elegante pe site-ul magazinului Iiana si le putem purta cu placere. Ele sunt bine lucrate pentru noi si ca noua sa ne fie si mai usor, le comandam de acasa, si le primim acasa curate, ambalate, gata oricand sa ne imbrace trupurile si sa ne puna in valoare frumusetea.

Apreciez faptul ca in acest magazin gasesc mereu iile stilizate din regiunile tarii pe care mi le doresc. Am descoperit cu incantare bluza oseneasca la un pret accesibil si am comandat-o pe loc. De ce?

Cand am fost in Maramures, am gasit acolo ii autentice, dar pretul era atat de mare, incat nu mi-am permis sa cumpar una cu toate ca m-am despartit cu greu de ea. Bluzele stilizate din Maramures pot fi cumparate cu 240 de lei.

Va implor sa va opriti la pagina a treia a catalogului de pe site sa vedeti ce costume elegante gasiti! Desi se vand separat, bluzele sunt purtate in combinatie cu fuste cu care se asorteaza, iar efectul este miraculos. Camasa tip ie de hora este combinata cu o fusta realizata din materialul care este prezent ca aplicatie pe bluza. Culorile sunt de poveste. Sunt acele tonuri intalnite in padure, nuante diferite de verde, de bej, de rosu, alb si caramiziu.  Bluza stilizata Pamant vine cu tonuri rafinate care se regasesc pe fusta care completeaza costumul.

De regula fustele sunt de tip creion si avantajeaza toate siluetele. Pe bluza stilizata de oras infloresc maci rosii si albastri si vine perfect cu o fusta lunga si ampla rosie sau neagra. Snurul si dantela permit reglarea iei pe dimensiunile persoanei care o poarta.

O femeie frumoasa care trece pe strada unui oras intr-o zi de vara imbracata cu aceasta ie si cu o fusta lunga din material fin este ea insasi asemenea macilor care i-au inflorit pe maneca. Iiana suna ca un poem, un poem al hainelor frumoase, realizate avand ca model costumul popular. Fiecare bluza este ca un poem scris de un alt autor, asa ca niciodata nu te poti plictisi in acest magazin. Le privesti indelung si te simti mandru ca esti roman. Ti-ai dori sa le ai pe toate acasa si sa le poti purta pe rand sau sa ai satisfactia ca le-ai creat.

Iiana, acest poem al iei nemuritoare si din ce in ce mai frumoase…

bullets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *