BlogBrowsing

BlogBrowsing

Stiu ca astazi ati observat pe fulgerica – in colt-sus-dreapta – un flash dragut. Este vorba despre www.blogbrowsing.ro, un site unde iti inscrii blogul, pui un cod si poti descoperi noi bloguri la fiecare “rasfoire”.

Mi-a placut ideea. De ieri seara pana azi-dimineata s-au inscris deja peste 100 bloguri. Ideea atrage mai ales pentru ca afisarile tale pot aparea de exemplu pe blogul lu’ Vali Petcu, si de unde poti primi zilnic cativa refferali. Il putem considera drept o noua cale de promovare. Deci putem spune ca sus in colt avem un mic blogroll. 😉

Sustin ideea. Mi-a placut enorm.

P.S. Este inca in stadiul beta.

Later edit: Din pacate sunt nevoie sa renunt momentan la acest plugin deoarece intampin (inca) o gramada de probleme pe IE 6/ IE7. Si daca tot veni vorba, am sa va rog sa folositi Firefox.


bullets

10 Comments

  1. Enervant e ca nu imi merge pe blogspot de niciun fel. Si nu stiu pe cine sa contactez, poate Ionut Oprea?

  2. Este in beta deci mai poate fi imbunatati, right? Eu n-am intalnit nici un fel de probleme dar se prea poate sa fie datorat faptului ca folosesc Mozilla si acesta este mai friendly.

  3. Salut,

    Acum poti incerca dn nou, daca pui codul nostru in footer.php chiar la sfarsit, inainte de “”, n-ar trebui sa mai fie probleme nici in IE.

    Ionut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *