Bloggerii pot schimba lumea?

Accident Ludovic Orban Ministrul transporturilor.jpg

Poate ca titlul este un pic exagerat dar iata ca in acest caz, bloggerii pot aduce adevarul in fata dumneavoastra. Ma uitam adineauri pe Realitatea TV la emisiunea lu’ Tatulici“Zece pentru romania” – ce-l are printre invitati si pe Robert Turcescu si impreuna dezbat anumite cazuri in care au avut loc accidente rutiere si in care au fost implicate masinile unor diplomati romani. Dupa cum bine ati intuit sau dupa cum bine stiti, toate accidentele soldate fie cu trei sau chiar cinci morti, s-au terminat in favoarea – ia ghiciti- celor vinovati, adica a diplomatilor. Ori au primit inchisoare pana la trei ani – cu suspendare- ori au iesit curati din toata treaba. 😉

Subiectul cel mai fierbinte este accidentul lui Ludovic Orban – ministrul transporturilor – despre care poate ati auzit, accident intamplat zilele trecute. Nu stiu daca sunteti la curent dar se pare ca duminica, datorita ninsorii si in urma deraparii Audiului in care se afla, ministrul nostru a intrat pe trotuar si a acostat un Matiz. Ce nu se stia este faptul ca au fost inregistrate si victime. O fetita de 14 17 ani (Simona Todea) ce locuieste in apropierea locului unde s-a produs accidentul.

Iata ca de data aceasta, musamalizarea faptelor nu prea cred ca o sa reuseasca. Invitat surpriza al emisiunii – catalogat drept martor cheie in acest caz – este un blogger, mai exact o bloggerita. Gramo Girl a fost martora la accident si spre nenorocul lu’ Orban, a facut si poze. Pozele le puteti gasi in acest articol ( Ministrul transporturilor are probleme cu ninsoarea (sau cu alcoolul?) ) aparut la gramosi pe blog la cateva ore de la producerea accidentului.

Daca urmariti firul. ( post 1 post 2 post 3) veti observa un lucru foarte important: daca nu existau pozele gramosilor, accidentul nici “nu s-ar fi intamplat”. Din cate am citit, s-a incercat musamalizarea intregii povesti. In ziare s-ar fi spus ca acest accident a fost unul minor si fara implicatii sau alte blablauri din astea.

Dar se pare ca intreaga poveste a luat o intorsatura extrem de interesanta. Si asta datorita unui blogger. 😉

Sa mai zica cineva ca blogurile nu au putere! Sic!!!

Va scapa Ludovic Orban cu fata curata?

View Results

Loading ... Loading ...

P.S Piticule, cati erau mah online la gramosi pe blog? 1195? 😛

Update Niste altele:

  1. Moment istoric: ziarele incep sa linkeze blogurile. (Noooot! Eventual sa le “citeze” ;)) – link & link
  2. “Nu m-am asteptat sa nu fie nici o stire despre asta de duminica de cand am postat” (Gramo) Explicatie: din moment ce oficial “nu se stia” ca exista poze sau martori, s-a incercat musamalizarea cat mai rapida a urmarilor accidentului.
  3. “E normal sa minti pentru a afla adevarul?” – Ziaristii de la Antena 3 dau dovada de multa intuitivitate (asa-i zice?) cand vine vorba de aflarea adevarului. Datorita faptului ca musamalizarea a inceput printr-un acord (bani presupun) intre parintii victimei si ministru, singura modalitate in care ziaristii de la Antena 3 au putut scoate vreun cuvant de la acestia a fost mintind. O ziarista s-a recomandat drept fiindo apropiata a ministrului si a cerut detalii despre victima (“Cum se simte fetita? Mai aveti nevoie de ceva? Bani?” – link
  4. Poze cu victima accidentului comis de Ludovic Orban – nu exista (inca).
  5. Martorii sustin Ludovic Orban era baut.
  6. Culmea, cica trei ore a stat Nea’ Orban in frig, pana sa vina un Nea’ politai sa constate accidentul. (mai bine zis: s stat trei ore sa convinga politaii la telefon sa nu vina ca nu e nevoie 😉 )
  7. Declaratia lu Orban dupa accident. – link – Daca sunteti atenti, puteti observa un lucru : “Am stat trei ore cu soferul Ticoului…[..]”. Mai sa fie!! In trei ore nu a avut timp sa-si dea seama ca e vorba totusi de un Matiz?
  8. Daca victima depune plangere, ministrul transporturilot poate fi acuzat de fals in declaratii, parasirea locului accidentului si risca 5 ani de inchisoare.


bullets

16 Comments

  1. iote-l si pe asta cu sondaj public :))

    ceai ma … a scapat deja, fara sa se depuna plangere se rezolva 😉

  2. nu ai ce sa schimbi. daca victima si-a luat cashu’ this is THE END.
    Si asa o sa fie. ce castiga victima daca depune reclamatie? 2-3 ani prin tribunale si buza fripta. asa isi ridica banii si isi vede de viata.

    traim intr-o lume cruda si nedreapta dar asta-i situatia.

  3. Orban ar trebui sa isi dea demisia, dar nu din cauza accidentului, ci pentru ca e incompetent in functia pe care o detine. Am inteles ca blogarita nu a fost martora ci a povestit ce a auzit de la martorii care au vazut accidentul. Asa ca martorii nu vorbesc, victima nu a depus plangere, deci nu se intra in penal.

  4. Normal ca scapa… peste putzin timp nimeni n-o sa-si mai aminteasca de acest accident. Sau poate ati uitat ca si sotia lui Adrian Paunescu a ucis pe cineva in accident de masina? Deci cam asa functioneaza treaba… evenimentul “se uita” 😉

  5. Fulgerica, Piti si Gramo Girl…mai, in armata voastra care vrea sa schimbe lumea mai sunt soldati? Ca daca sunteti doar 3…hmmmm, o sa va manance lupii…Oricum, sunteti tari si daca lui Gramo Girl nu i-a batut, pana acum, politia la usa…sa se bucure, ca nu se stie cat.

    Nu dramatizez, se mai face cate ceva in tara asta, dar asa de suparat sunt pe Orban asta, cum nu va-nchipuiti. Are fata aia de libidinos si tremura ca o gelatina. Nu se pricepe la nimic si este mai ranjit ca nea Nelu. In fine, de suparare o sa dau in oftica….

    Intra si tu pe http://www.linkremoved.ro

  6. poi daca fata nu depune plangere si ii convin banii in schimb nu stiu ce va cacati atata pe voi. numa sa moara ministru ala ca el o duce bine si voi restu aveti o viata de rahat. romania ii de rahat din cauza gandirii ‘sa moara si capra vecinului’, cat timp familia ii mai fericita decat daca orban ar avea dosar penal, eu zic ca totu ii ok, restu sunteti niste suferinzi.

  7. Doh! Ar trebui să ne facem toţi miniştrii şi tot felul de măgării de astea cu funcţii înalte, ca să putem fura toţi (în orice privinţă). Aşa poate am trăi mai bine şi ar fi mai multă dreptate în ţara asta. Doh!

  8. Mai fratilor ce va tot kkti atita pe voi si dramatizati!
    LOOL

    Fata sa speriat a alunecat ca proasta si si-a rupt mina…asta a fost tot!
    Si la orice accident cu victima se deplaseaza politia la fata locului…ai avzut tu cumva politia pe acolo….eu cred ca nu!! E usor, a fost o simpla tamponare din cauza conditiilor meteo care i se poate intimpla oricui si procedeul care urmeaza este sa mergi al politie si sa declari si .

  9. Fulgerica de la tine aveam pretentii sa gindesti inainte de a scrie un articol 😛

  10. “E usor, a fost o simpla tamponare din cauza conditiilor meteo care i se poate intimpla oricui”

    Liviule, tu gandesti ca un sofer. Stim amandoi ca esti patit. 😛 Asa ca lasa-ne lasa-ne…. 😀

  11. atata o sa o scalde Orban pana cand va primi maxim 5 zile de munca in folosul comunitatii din care va efectua doar una…… Desi pentru toata mascarada asta merita mai mult!

    Era mult mai bine daca recunostea fapta, “da, se intampla”…

  12. Pai da mai Paulica cum ar trebui sa gindesc…..logic nu? Pai si logica asta imi spune, ai tu o alta parere? 🙂

  13. Liviule, daca ai fi avut si tu 3000 euro in buzunar, nu-i asa ca ai fi alunecat pe gheata? Btw, ti-am vazut bolidul astazi, i-ai pus bara-spate? 😀 Ai bani inseamna… ai cazut pe gheata? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *